Πιστοποίηση της Themis Portfolio Management με το πρότυπο SIR

Η Themis Portfolio Management Limited πάντοτε εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές στην παροχή υπηρεσιών, καθοδηγούμενη από βαθιά κοινωνική ευθύνη και διαφάνεια. Λειτουργώντας με γνώμονα τη δημιουργία εδραιωμένων εργασιακών σχέσεων εντός της ομάδας επαγγελματιών που την απαρτίζουν, η εταιρεία έχει επάξια αποκτήσει το πιστοποιητικό πρότυπο «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις, Σύγχρονες Επιχειρήσεις» (SIR 2014).

Το πρότυπο SIR

2014, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την εμπέδωση και κατανόηση αλλά κυρίως για την ορθή εφαρμογή της κυπριακής εργατικής νομοθεσίας και πρακτικής στις επιχειρήσεις και οργανισμούς της Κύπρου. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προτύπου είναι η βαρύτητα και επικέντρωση σε θέματα εργατικού δικαίου, ενώ παράλληλα η ενσωμάτωση και ο αριθμός δοκιμασμένων καλών και βέλτιστων πρακτικών που σχετίζονται με τους σκοπούς και στόχους του προτύπου.

Οι τομείς στους οποίους επικεντρώνεται το SIR 2014 είναι:

Δέσμευση Εφαρμογής και Προώθησης Υγιών Εργασιακών ΣχέσεωνΑσφάλεια και Υγεία στην ΕργασίαΕργατική Νομοθεσία και Διαχείριση Ανθρώπινου ΔυναμικούΠροώθηση της Ισότητας και Αντιμετώπιση των Διακρίσεων της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής ΠαρενόχλησηςΣυμφιλίωση Επαγγελματικής-Οικογενειακής Ζωής και Άλλες Καλές Πρακτικές.

Το έργο «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις, Σύγχρονες Επιχειρήσεις» είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, με κυριότερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας εφαρμογής του κυπριακού νομοθετικού και θεσμικού πλαισίου εργασιακών σχέσεων, ανάμεσα στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Οι δράσεις του έργου ανταποκρίνονται κατά τρόπο συγκεκριμένο στις διαπιστωμένες ελλείψεις που παρουσιάζουν οι κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή του νομοθετικού και θεσμικού πλαισίου που αφορά τις εργασιακές σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα