Πίστη για θετικό αποτέλεσμα

ΠΑΟΚ
Στην Τούμπα στοχεύει πάντα στη νίκη και με αυτό το σκεπτικό θα παραταχθεί και απόψε κόντρα στη Σάλκε

Πανέτοιμος για το σημερινό παιχνίδι με τη Σάλκε παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει κατασταλάξει στους ποδοσφαιριστές που θα δώσει φανέλα βασικού.

Μία από τις προτεραιότητες του τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι ο αντικαταστάτης του Κάνιας στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Ισπανός χαφ τραυματίστηκε

στον αγώνα με την Ξάνθη για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Όλα δείχνουν ότι η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Τσίμιροτ, Σάχοφ και Χαρίση, με τον Σέρβο τεχνικό να προχωράει σε μία κίνηση «φρεσκαρίσματος» μετά τα δύο τελευταία ματς με τους Ακρίτες.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα είναι ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, με τον διεθνή τερματοφύλακα να έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς μπροστά του.

Ο Αθανασιάδης αναμένεται να αγωνιστεί ως σέντερ φορ, με τους Κάμπος και Ενρίκε στα πλάγια της επίθεσης. Φανέλα βασικού διεκδικεί, φυσικά, και ο Μυστακίδης, αλλά με λιγότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Κλάους.

Με καλό προαίσθημα
Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, θα παραταχθεί η Σάλκε. Ο αρχηγός των «βασιλικών μπλε», Μπένεντικτ Χέβεντες θυμήθηκε την προηγούμενη επίσκεψη τον Αύγουστο του 2013, ωστόσο, η ειδοποιός διαφορά είναι ότι τότε το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τώρα η Τούμπα θα είναι κατάμεστη.

«Επιστρέφουμε με καλό προαίσθημα στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και συνήθως κάνουμε καλά παιχνίδια στο Europa League. Θα πάμε με αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Πρέπει να πάμε αποφασισμένοι για να πάρουμε κάτι για μας», τόνισε ο 28χρονος αμυντικός .

Keywords
Τυχαία Θέματα