Πίσω από μια ιστορία ναρκωτικών ένα δράμα ζωής

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στην αίθουσα του Μόνιμου Κακουργιδικείου Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια εκδίκασης μιας υπόθεσης ναρκωτικών, με κατηγορούμενο έναν 31χρονο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, 31χρονος πατέρας 4 παιδιών συνελήφθη τον περασμένο Απρίλιο στην αποθήκη της μητέρας του και είχε στην κατοχή του περίπου 4.5 κιλά κάνναβης.

Ο 31χρονος, σύμφωνα με τα γεγονότα που παρατέθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου,

είχε τον ρόλο του μεσάζοντα, αφού είχε λάβει 1500 ευρώ ως πληρωμή, προκειμένου να μεταφέρει ναρκωτικά σε δεύτερο παραλήπτη.

Από τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου, γίνεται αντιληπτό ότι το προσωπικό του δράμα επιστεγάζει την προφανή υπόθεση ναρκωτικών. Ο εν λόγω είναι παιδί ενός πατέρα που απέκτησε με διαφορετικές γυναίκες άλλα 4 παιδιά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, ο πατέρας του 31χρονου εγκατέλειπε τα παιδιά με το που γεννιούνταν. Ένας από τα ετεροθαλή αδέλφια του κατηγορούμενου, έχασε τη ζωή του επίσης από χρήση ναρκωτικών.

Άλλος αδελφός του 31χρονου κατηγορούμενου αυτοπυροβολήθηκε, αφού ήταν θεατής κι αυτός, όπως και οι υπόλοιποι, κακομεταχείρισης των μανάδων τους από τον πατέρα τους και ζούσαν όλοι ένα δράμα από εξαρτήσεις και βία στην καθημερινότητά τους.

Εν τέλει, το Κακουργιοδικείο, επέβαλε 4.5 χρόνια φυλακή στον 31χρονο, ο οποίος είναι πατέρας 4 παιδιών. Το ένα από τα 4 παιδιά το απέκτησε με πρώτη γυναίκα και τα υπόλοιπα 3 με τη νυν συμβία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα