Πήρε το ντέρμπι και έκανε άλμα τίτλου η Σέλτικ (vid)

Τον... αέρα της Ρέιντζερς φαίνεται ότι έχει πάρει η Σέλτικ η οποία αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, απέδρασε με νίκη 2-3 και έκανε άλμα τίτλου ενόψει πλέι οφ.

Στο καθιερωμένο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Premiership, το λεγόμενο «Old Firm» η Ρέιντζερς πήρε προβάδισμα μόλις στο 3' με τον Τζον Γουίντας. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 11ο λεπτό με τον Τομ Ρόγκιτς να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Οι «διαμαρτυρόμενοι»

προηγήθηκαν εκ νέου με τον φέρελπιδα Κολομβιανό στράικερ Αλφρέδο Μορέλος (26'), ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-2 χάρη σε τέρμα του Μούσα Ντεμπελέ στις καθυστερήσεις, με τον νεαρό Γάλλο να πιστοποιεί την κλάση του που τον έχει φέρει στο στόχαστρο πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η... πανδαισία γκολ δεν είχε ανάλογη εξέλιξη και στο δεύτερο 45λεπτο με την Σέλτικ να μένει με 10 παίκτες στο 57' λόγω αποβολής του Σιμούνοβιτς. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς σκόραρε με τον Εντουάρντ για το 2-3, με τον Γάλλο να μετράει μόλις 120 δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 87' ο Μορέλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία και το τελικό σκορ αύξησε την διαφορά της Σέλτικ από την δεύτερη Ρείντζερς στους εννέα πόντους (67 έναντι 58), με τους «καθολικούς» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο ενόψει και την διαδικασίας των πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα