Πήρε την αύρα του και αυτός

Ένα εντός έδρας παιχνίδι της Ομόνοιας (έστω και φιλικό) χρειάστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας Ολίβα για να πάρει την αύρα του κόσμου και τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν.

Άλλη μια χρονιά βρίσκει την Ομόνοια να ξεκινά από το μηδέν, με τις ίδιες όμως απαιτήσεις από τον κόσμο της. Θέλει να βλέπει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί μέσα στο γήπεδο και να πάρει στο τέλος ό,τι καλύτερο μπορεί στη νέα χρονιά.

Μπορεί κάποιοι να θέλουν τρόπαιο, άλλοι να θέλουν βήμα βήμα για το καλύτερο, όμως οι απαιτήσεις τους είναι εκεί και

σίγουρα το γνωρίζουν πολύ καλά Παπασταύρου-Γκόμες και Ολίβα.

Σε ένα φιλικό, το να συγκεντρώνεις 13 χιλιάδες κόσμο, σίγουρα δεν είναι και λίγο πράγμα. Οι φίλοι της Ομόνοιας για άλλη μια φορά έδειξαν την αγάπη τους προς την ομάδα και σίγουρα θα δείξουν και υπομονή στο νέο έργο που επιχειρείται να δουν.

Φτάνει να δουν την ομάδα τους να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, να ιδρώνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να καλύπτει τις δικές τους ανάγκες.

Όταν έρθουν και τα αποτελέσματα, όλοι θα βγουν κερδισμένοι από τον χορό. Πρώτος ο προπονητή της ομάδας Ολίβα, ο οποίος έχει την περισσότερη δουλειά να διαδραματίσει. Όλοι περιμένουν από τον ίδιο (ο οποίος πλέον γνωρίζει τι θα έχει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι στην πλάτη του) να βρει τον τρόπο να οδηγήσει την Ομόνοια στην επόμενη μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα