Πιο χρήσιμο θα γίνει το Snapchat

Το Snapchat, αποτελεί μια σχετικά νέα social εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, φωτογραφιών, βίντεο και κειμένου. Η ιδιαιτερότητα του σε σχέση με τις άλλες εφαρμογές είναι ότι τα μηνύματα που στέλνονται αυτοκαταστρέφονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το Snapchat, ανακοινώνει την εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών που το κάνουν πιο χρήσιμο παρά πιο διασκεδαστικό.

Συγκεκριμένα η δημοφιλής εφαρμογή, πρόσθεσε την δυνατότητα αποστολής μικρών βίντεο κατά τη διάρκεια της

συνομιλίας, ενώ παράλληλα ενεργοποίησε και τις ηχητικές συνομιλίες στην πλατφόρμα του.

Το Snapchat επιπλέον εισάγει ένα είδος νέας λειτουργίας auto-play, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δουν πολλά βίντεο σε διαδοχή.

Επιπρόσθετα το Snapchat, παρουσίασε μια νέα σειρά από αυτοκόλλητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή μηνυμάτων. Τα μικρά αυτοκόλλητα που μπορεί να προσθέσει κάποιος στη συνομιλία κάνουν τη συνομιλία πιο πολύχρωμη και πιο εκφραστική.

Η εφαρμογή του Snapchat,, επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο που αυτοκαταστρέφονται μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Με την νέα καινοτομία της Snapchat, οι χρήστες μπορούν να δουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο, περισσότερο από μια φορά, με την προϋπόθεση ότι θα πληρώσουν.

Όλες οι εφαρμογές του Snapchat, συναντιούνται και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποτελούν ουσιαστικά ανταγωνισμό για το Snapchat. Τις εφαρμογές μπορούμε να τις βρούμε στο Facebook Messenger, Google Hangouts, Microsoft Skype, και WhatsApp.

Το Snapchat πρέπει να συνεχίσει να επεκτείνει τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του, για να μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα με τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλες οι νέες παροχές είναι διαθέσιμες τόσο για συσκευές με iOS όσο και με Android, κάνοντας μια απλή αναβάθμιση της εφαρμογής.

Keywords
Τυχαία Θέματα