Πιο "σκληρός" θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη φορά

Αποφασισμένος να εμφανιστεί "πιο σκληρός" απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον, που τον υποχρέωσε σε αμυντική στάση και τον κατηγόρησε για ρατσισμό, σεξισμό και φοροδιαφυγή κατά τη διάρκεια της πρώτης τηλεμαχίας, δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Και οι δύο πλευρές δηλώνουν ότι "νίκησαν" στο ντιμπέιτ, όμως η εμφάνιση της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας φαίνεται ότι έπεισε περισσότερο: μετά την πνευμονία που πέρασε και τις σχεδόν δύο εβδομάδες που έμεινε εκτός της προεκλογικής μάχης, έδειξε ότι

είναι σε φόρμα και δεν έχει χάσει την ορμή της, ενώ ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός της δεν κατάφερε να την κάνει να χάσει την ψυχραιμία της.

Χαμογελαστή, στο αεροπλάνο που την μετέφερε σήμερα στη Βόρεια Καρολίνα, η Κλίντον είπε ότι έζησε μια "πολύ μεγάλη στιγμή" το βράδυ της Δευτέρας, όταν παρουσίασε το πρόγραμμά της "χωρίς να υπάρχει κάποια πραγματική πρόταση από τον αντίπαλό της".

“Όλος ο κόσμος μπόρεσε να δει τη στάση του, τον χαρακτήρα του, τη συμπεριφορά του στο πλατό και οι άνθρωποι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους", εκτίμησε.

Φανερά ικανοποιημένη, δεν παρέλειψε να σχολιάσει δηκτικά τον Τραμπ που την κατηγόρησε για έλλειψη "ενέργειας" και μετά το ντιμπέιτ παραπονέθηκε επειδή ο συντονιστής της συζήτησης, ο δημοσιογράφος Λέστερ Χολτ, του έκανε "πολύ άδικες ερωτήσεις" και γιατί το μικρόφωνό του ήταν χαλασμένο.

"Αν σου φταίει το μικρόφωνο, αυτό σημαίνει ότι δεν πέρασες καλά", είπε.

Η τηλεθέαση της πρώτης αυτής τηλεοπτικής αναμέτρησης Κλίντον και Τραμπ ενδέχεται να προσέγγισε το ρεκόρ που καταγράφηκε το 1980, ήτοι τον αριθμό των 80 εκατομμυρίων τηλεθεατών για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ επικαλούμενα τα προκαταρκτικά στοιχεία της εταιρείας Nielsen.

Ωστόσο τα πρώτα δεδομένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας καταδεικνύουν ότι η τηλεμαχία διάρκειας 90 λεπτών, η οποία αναμεταδόθηκε από πολλά δίκτυα των ΗΠΑ και την καλωδιακή τηλεόραση, δεν θα υπερβεί τα 100 εκατομμύρια τηλεθεατές, όπως είχαν προβλέψει κάποιοι αναλυτές ενόψει της αναμέτρησης.

Το προεδρικό ντιμπέιτ με την υψηλότερη τηλεθέαση ήταν εκείνο μεταξύ του Ρόναλντ Ρίγκαν και του Τζίμι Κάρτερ το 1980 με 80,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα