Πηλακούτας για Λαβόρδε: "Έτοιμος να προπονηθεί κανονικά"

Στο Ράδιο Πρώτο για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε ο Σάββας Πηλακούτας. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» αποκάλυψε ότι ο Ρικάρντο Λαβόρδε είναι έτοιμος να μπει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ενδεχομένως να το κάνει από αύριο.

«Επανήλθαμε στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να προγραμματίσουμε κάθε τέλος της εβδομάδας και ένα φιλικό. Συζητούμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το φιλικό με τη Λάρισα. Θέλουμε να κλείσουμε και πιο δυνατά παιχνίδια από

τον Εθνικό, ακόμα και από τη Λάρισα».

Στη συνέχεια, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μίλησε για παίχτες που όσο πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ρίχνουν τα οικονομικά τους θέλω.

«Βλέπουμε όσο πλησιάζουμε στο τέλος, οι οικονομικές αξιώσεις των παιχτών πέφτουν».

Ακολούθως, τόνισε ότι ο Στρούνα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και πρόσθεσε: «Ο Λαβόρδε ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να μπει αύριο σε κανονικό πρόγραμμα».

Για το μητρώο φιλάθλων
«Η απόφαση πάρθηκε, δεν υπάρχει θέμα να τοποθετηθούμε, αλλά να ακολουθήσουμε. Εκφράσαμε κάποιους προβληματισμούς για τη διαδικασία κυρίως, αφού πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα για να λειτουργήσει στον βαθμό που θέλει ο ΚΟΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα