Πηλακούτας: "Μικρή διαφορά με Όρενμπουργκ για Ντούρις"

"Μικρή διαφορά με Όρενμπουργκ για Ντούρις", ανέφερε ο Σάββας Πηλακούτας στο Ράδιο Πρώτο για το πώς κύλησαν οι επαφές με τη ρωσική ομάδα για τον Σλοβάκο επιθετικό. Τώρα, για τον Λέβι, ειπώθηκε ότι ποτέ δεν είχε επίσημη πρόταση από την ομοσπονδία του Ισραήλ.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

Για Λέβι: Ο προπονητής επέστρεψε, είναι ήδη σε συνάντηση με τον πρόεδρο εδώ και μερικές ώρες. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, δεν μπορούμε να τα σταματήσουμε. Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στον προγραμματισμό της ομάδας και τη στελέχωση του ρόστερ. Έρχονται

εξελίξεις με την προσθήκη ποδοσφαιριστών αλλά και την αποχώρηση κάποιων. Κανένας από την ομοσπονδία του Ισραήλ δεν επικοινώνησε με τον Λέβι. Θα γραφτούν και θα ειπωθούν πολλά, θα προταθούν αρκετοί. Ο κόσμος να κάνει λίγη υπομονή και από τη στιγμή που ξεκινάμε αρκετά νωρίς τις υποχρεώσεις μας θα έχουμε εξελίξεις. Ο Λέβι γνωρίζει αρκετούς και δεν αποκλείεται να ενδιαφέρεται για περιπτώσεις που αγωνίστηκαν στο Ισραήλ, όπως για παράδειγμα ήταν ο Ιγκεμπόρ.

Για Ντουρίς: Έγιναν δύο συναντήσεις στη Ρωσία με τους ανθρώπους της Όρενμπουργκ, η δεύτερη ήταν κάπως καλύτερη, κατατέθηκε μία πρόταση από εμάς, όμως συνεχίζει να υπάρχει μία οικονομική διαφορά, που όμως μπορεί να γεφυρωθεί. Από τη στιγμή που θέλουμε να συνεχίσει σε εμάς, όπως και ο ίδιος και είναι εκτός πλάνων από τη ρωσική ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να τα βρούμε. Είναι απόλυτα λογικό να έχουμε χρονοδιάγραμμα. Αναμένουμε την απάντησή τους μέχρι την επόμενη εβδομάδα, είτε θετική είτε αρνητική.

Για Καρλίτος και Καμαρά: Ξεκαθαρίζει σύντομα το θέμα του. Από τη στιγμή που υπάρχει συνάντηση Λέβι-Παντελή, θα συζητηθεί. Ό,τι αποφασισθεί, θα το γνωστοποιήσουμε με ανακοίνωση. Η περίπτωση του Καμαρά είναι διαφορετική.

Για Σισέ: Εκφράστηκε η πρόθεσή μας να συνεχίσουμε μαζί με συγκεκριμένους όρους, αν τους αποδεχθεί τότε το πιθανότερο θα τον δούμε μαζί μας και τη νέα χρονιά.

Για τον τερματοφύλακα: Δεν υπάρχει κάτι νεώτερο, θα εντατικοποιηθεί όμως, αφού είναι υψηλά στη λίστα μας και αποτελεί προτεραιότητα ο τερματοφύλακας.

Για την πορεία του προγραμματισμού: Γύρω στις 11 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία, θέλουμε να καλύψουμε τα όποια κενά, όπως του τερματοφύλακα και του κεντρικού επιθετικού, έχοντας ένα 80% συμπληρωμένο το ρόστερ αρχές Ιουνίου. Θα βρισκόμαστε στους αδύνατους όπως όλα δείχνουν. Υπάρχουν ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, θα μάθουμε τον αντίπαλό μας για τον πρώτο και τον δεύτερο γύρο την ίδια μέρα, οπότε αντιλαμβάνεστε το πόσο έτοιμοι πρέπει να είμαστε.

Για τα διαρκείας: Θα αναρτήσουμε ανακοίνωση μέχρι τέλος της εβδομάδας. Οι τιμές είναι λογικές, έγιναν και κάποιες συζητήσεις για επιπλέον προνόμια για τους κατόχους διαρκείας. Διαχρονικά, με τις τιμές αλλά και το τι προσπαθούμε να προσφέρουμε, δείχνουμε πόσο πολύ τους εκτιμούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα