Πηλακούτας: "Κυνηγούμε ακόμα δυο κίνητρα"

Δυο επιπλέον κίνητρα, πέραν της 3ης θέσης, υπάρχουν στην Ανόρθωση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου Σάββα Πηλακούτα. Το πρώτο, η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, τη μοναδική ομάδα που δεν κέρδισε στη φετινή περίοδο και το άλλο η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

«Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα για να παίξουμε με δυο από τις καλύτερες ομάδες. Ήρθε ο αποκλεισμός από τον Απόλλωνα και έπρεπε να το διαχειριστούμε. Βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ με την ΑΕΚ και ήταν ένα θέμα που απασχόλησε τον προπονητή. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ευτυχήσαμε

να ισοφαρίσουμε, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για επιπλέον γκολ. Δίκαιο το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δυο ομάδων. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αφού παραμείναμε στο +3 από την ΑΕΚ. Βέβαια, στην έδρα μας θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους αντιπάλους».

Για το γεγονός ότι η ομάδα είναι κοντά στον στόχο της Ευρώπης
«Όσο λιγοστεύουν οι αγωνιστικές και βρισκόμαστε στην 3η θέση, πλησιάζουμε στον εξ αρχής στόχο μας, την έξοδο στην Ευρώπη. Ωστόσο, μέχρι να το εξασφαλίσουμε και μαθηματικά, δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε. Έχουμε και άλλα κίνητρα που κυνηγούμε, όπως για παράδειγμα να κερδίσουμε τον Απόλλωνα, τη μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε φέτος, αλλά και να έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πέραν, βέβαια, της 3ης θέσης.

Από την αρχή είχαμε ως στόχο να χτιστεί ένα συμπαγές σύνολο, που θα διεκδικεί όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το καταφέραμε και βάλαμε τις βάσεις για τη νέα περίοδο. Με τη νέα χρονιά ευελπιστούμε να μπορέσουμε να ανεβούμε ακόμα περισσότερο».

Στη συνέχεια, ο Σάββας Πηλακούτας αναφέρθηκε στους τραυματίες, αλλά και στον Ζοάο Βίκτορ, που αγωνίστηκε στο Β’ ημίχρονο με εξάρθρωση στον ώμο.

«Ρωτήθηκε αν μπορεί να συνεχίσει και αγωνίστηκε με εξάρθρωση του ώμου. Έδειξε θέληση και πάθος και είναι άξιο θαυμασμού. Δεν είναι τυχαίο ότι το περιβραχιόνιο του αρχηγού είναι στο χέρι του. Επηρεάζει θετικά και τους συμπαίχτες του. Και ο Στρούνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του βγάζει τον καλύτερο του εαυτό.

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Ζοάο Βίκτορ και θα ενημερώσουμε

Ο Καμαρά δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά τη φετινή χρονιά. Για τον Σισέ υπάρχουν ακόμα μέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα