Πηλακούτας: "Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα"(Ηχητικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της Ανόρθωσης με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας Σάββα Πηλακούτα να μιλά για όλα τα θέματα που αφορούν την Κυρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον προγραμματισμό απάντησε: «Βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είτε αφορά ανανεώσεων, είτε αποχωρήσεων αλλά και αυτές των νέων προσθηκών. Αποκτήσαμε τους Σισσοκό, Μπανταλόφσκι και Αρτυματά ενώ βρισκόμαστε σε συζητήσεις για τις υπόλοιπες προσθήκες που θα γίνουν. Θα πρέπει να υπάρξει λίγη υπομονή για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Για το ενδιαφέρον για τον Φαμπρίτζιο δήλωσε: «Είναι από τους ποδοσφαιριστές

που αξιολόγησε θετικά η ομάδα μας. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Έχουμε ήδη έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην λίστα ακόμα και στις θέσεις που δεν έχουμε ακόμα απαντήσεις από τους παίκτες που τους προτείναμε ανανέωση συμβολαίου ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο».

Εάν το οικονομικό αποτελεί εμπόδιο στο να κλείσουν οι μεταγραφές είπε: «Το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα αλλά μέσα από τα οικονομικά πλαίσια της ομάδας μας που ακολουθούμε δεν θα ξεφύγουμε στον προϋπολογισμό. Στο πλαίσιο αυτό κάνουμε τον προγραμματισμό μας για να είμαστε απόλυτα τυπικοί».

Για την απόκτηση Αρτυματά δήλωσε: «Το Κυπριακό στοιχείο θέλουμε να το ενισχύσουμε. Δεν είναι εύκολο πράγμα, δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι και μέσα από τις επιλογές που θα προκύψουν θα κάνουμε τις κινήσεις μας».

Τέλος αναφέρθηκε στα διαρκείας τονίζοντας: «Έχουν μείνει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να τα ανακοινώσουμε. Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα πούμε περισσόρερα δίνοντας κίνητρα στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα