Πηγή Παλατιού: Αυτή έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο της Μέγκαν

Δεν λέει να κοπάσει ο απόηχος της συνέντευξης Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα. Η Λαίδη Κόλιν Κάμπελ λοιπόν ισχυρίζεται ότι αυτή που έκανε το ρατσιτστικό σχόλιο για το χρώμα του Άρτσι, είναι η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και θεία του πρίγκιπα Χάρι. 

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ ή Lady C όπως την αποκαλούν, είναι πρώην σταρ του I'm A Celebrity Get Me Out Of Here και αμφιλεγόμενη βασιλική βιογράφος.
Σύμφωνα με τη Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, η

ανησυχία της πριγκίπισσας Άννας δεν ήταν στην πραγματικότητα το χρώμα του δέρματος του παιδιού, αλλά η αμερικανική κουλτούρα της Μέγκαν.

Η Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, η οποία υπήρξε παντρεμένη με το λόρδο Κόλιν Άιβαρ Κάμπελ, υποστηρίζει ότι πηγή από το παλάτι της αποκάλυψε πως το βασιλικό μέλος που δεν κατονόμασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είναι η πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και θεία του Χάρι.

Διαβάστε περισσότερα: «Βόμβες» Μέγκαν: Δεν ήθελαν πρίγκιπα τον Άρτσι λόγω χρώματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ίδια τόνισε ότι η συνομιλία είχε γίνει ανεπίσημα και η πηγή της υποστηρίζει ότι η ανησυχία της πριγκίπισσας Άννας δεν ήταν στην πραγματικότητα το χρώμα του δέρματος του παιδιού, αλλά η αμερικανική κουλτούρα της Μέγκαν, η οποία ερχόταν σε αντίθεση με τη βρετανική κουλτούρα και το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ.

«Η πριγκίπισσα Άννα ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Μέγκαν, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Μέγκαν να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να σεβαστεί το θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος», είπε η Κάμπελ.

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα