Πέτριτς: «Θέλει να μείνω ο Στραματσόνι»

Ο Μλάντεν Πέτριτς σκεφτόταν να αποσυρθεί το καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει, ωστόσο αποκάλυψε πως ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν στο «τριφύλλι».

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση παραμονής του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό για ακόμα ένα χρόνο. Ο 35χρονος Κροάτης, σκεφτόταν να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της

σεζόν, ωστόσο όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα «mopo.de», ο Στραματσόνι τον θέλει και του χρόνου στην ομάδα.

«Έχω στο μυαλό μου ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν μου ως ποδοσφαιριστής. αλλά ο νέος προπονητής μου στον Παναθηναϊκό, ο Αντρέα Στραματσόνι, θέλει να ανανεώσω. Τώρα αναρωτιέμαι τι είναι το καλύτερο για μένα», είπε αρχικά...

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με συμβουλεύουν να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί διαφορετικά θα το μετανιώσω».

Ενώ τέλος για το αν θα δούλευε σε Ελβετία ή Γερμανία, είπε: «Το ερώτημα είναι εάν θα δουλέψω στην Ελβετία ή στη Γερμανία. Εάν θα επιλέξω τη Γερμανία, τότε για αρχή θα εγκατασταθούμε στο Αμβούργο. Ξέρουμε την πόλη πολύ καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα