Πετρίδης για Τ.Α: Το αρχικό νομοσχέδιο ξεχειλώθηκε - Πρέπει να προχωρήσουμε

Προχωρούμε και βλέπουμε τι μπορούμε να διορθώσουμε είπε ο Κωνσταντίνος Πετρίδης φιλοξενούμενος στο Πρωτοσέλιδο το πρωί της Δευτέρας και ερωτηθείς φυσικά για το θέμα των ημερών, την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αρχικά χαρακτήρισε τιμητική την παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

«Κληθείς να απαντήσει για τα όσα συζητούνται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είπε πως αυτό που κατατέθηκε από πλευράς Κυβέρνησης ήταν πολύ αισιόδοξο που είχε μάλιστα και την πλήρη συμφωνία και από την Ένωση Δήμων. Δεν έγινε εφικτό αλλοιώθηκε, ξεχειλώθηκε, δημιουργήθηκαν νέες δομές

κοστοβόρες. Δεν είναι κακό να γίνεται συζήτηση δημόσια, για να μάθει και ο κόσμος για να δούμε τι μπορεί να βελτιωθεί από κει και πέρα», είπε.

Διαβάστε επίσης: Πήρε θέση για την ΤΑ ο ΠτΔ: «Θα εφαρμόσουμε αυτό που ψηφίστηκε από τη Βουλή»

Συνέχισε λέγοντας πως πρέπει να εφαρμοστεί η μεταρρύθμιση, «ίσως βοηθά ο δημόσιος διάλογος για εξυγίανση κάποιων αδυναμιών ή κάποιων λαθών που έγιναν στη διαδικασία ψήφισης των νομοσχεδίων ή έστω και κάποιων παιχνιδιών που έπαιξαν για να τα έχουμε υπόψη μας για το μέλλον.

Τώρα πρέπει να δούμε πως προχωρούμε. Είναι θετική αυτή η συζήτηση που γίνεται αν κάποιος θέλει να τη δει ορθολογικά πρέπει να δει τι πήγε λάθος. Γιατί αποδυναμώθηκαν οι Δήμοι γιατί δημιουργήθηκαν ενδεχομένως μη βιώσιμες δομές.. εκεί θα δούμε ότι ναι παίχτηκαν κάποια μικροπολιτικά παιχνίδια. Να τα έχουμε αυτά υπόψη μας.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» Αβέρωφ σε ΠτΔ: «Δεν είναι υποψήφιος που έταζε στους πάντες τα πάντα»

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πάμε πίσω 5 χρόνια ή να αποσυρθούν νομοσχέδια».

Keywords
Αναζητήσεις
petridis-gia-ta-to-archiko-nomoschedio-xecheilothike-45-prepei-na-prochorisoume.htm
Τυχαία Θέματα