Πετρίδης για Σάβιτς: «Μέχρι αύριο θα έχουμε κατάληξη»

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στην Cablenet για την παρουσία του στην Αυστρία, τον προγραμματισμό αλλά και για την ενίσχυση που ακολουθεί, τονίζοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Σάβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ:

Για τον προγραμματισμό:

«Έχουμε κάνει και έγκαιρες και ποιοτικές μεταγραφές.

Τώρα, είναι  σειρά των ποδοσφαιριστών. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές για την παρατεταμένη προετοιμασία. Είμαι υπερευχαριστημένος από όλους. Όλα πάνε καλά και αυτά έχουν να κάνουν με το νέο ιατρικό τιμ και το νέο γυμναστή. Κάποια προβλήματα με τον Άλεφ και τον Σόουζα θα ξεπεραστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Είναι κρίμα που ο κόσμος συζητά για το τίποτα. Είναι ποδοσφαιριστές και θα έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Για πρώτη φορά γίνεται μια τέτοιου είδους προετοιμασία και είμαστε ευχαριστημένοι».

Για την παρουσία του στην Αυστρία:

«Ήρθα να μιλήσω με τον κ. Τέτι και τον κ. Τραμετσάνι γιατί κοντεύει ο καιρός για να πάρουμε αποφάσεις. Θα πρέπει ο προπονητής να ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές για να λειτουργήσει καλύτερα η προετοιμασία. Όλα κυλούν ομαλά. Οι καινούριοι ποδοσφαιριστές αντεπεξέρχονται και θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για το πρώτο παιχνίδι».

Για την ενίσχυση που ακολουθεί:

«Βγήκε το όνομα του Σάβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ήταν από την αρχή του σχεδιασμού στην λίστα του ΑΠΟΕΛ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι αύριο θα έχουμε κατάληξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα