Πετρίδης: "Έχει κουράσει το θέμα Τάμαρι - Θα είναι για 9η φορά"

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στην κάμερα της Cablenet για το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς, αλλά και για το θέμα του Τάμαρι. 

Οι δηλώσεις του:

Θα είναι η 9η φορά αν προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ 

«Ναι θα είναι για 9η φορά και αυτό πρέπει να δουν κάποιοι άλλοι. Εύχομαι για 9η φορά να είμαστε στους ομίλους. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να αντεπεξέλθουμε. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι. Είναι κάτω από πολύ πρωτόγνωρες

συνθήκες που αγωνίζονται όλες οι ομάδες. Το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνηθίσουμε αυτές τις συνθήκες και να ανταποκριθούν αυτοί που αγωνίζονται.

Θα πάρει χρήμα το ΑΠΟΕΛ αν περάσει

«Αλίμονο να μην είναι μια σημαντική οικονομική ένεση. Δεν είναι τα λεφτά του Γιουρόπα Λιγκ ίδια με αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Να μπορέσουμε να είμαστε και συνεπείς στο οικονομικό».

Για τον Τάμαρι: 

«Έχει κουράσει αυτό το θέμα. Οτιδήποτε είναι ανοικτό μέχρι 5 Οκτωβρίου που λήγει η μεταγραφική στις άλλες χώρες. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό είναι το παιχνίδι και για τα άλλα όλα θα έχουμε άλλες πέντε μέρες. Αν έχουμε κάποια καλή πρόταση με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, θα είμαστε προσεκτικοί στο τι θα αποφασίσουμε. Ελπίζουμε να τιμήσουμε την Κύπρο με μια πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα