Πετούν… ψηλά οι «αετοί»! (βίντεο)

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Κρίσταλ Πάλας! Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επικράτησε 2-0 της Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο και προσωρινά ανέβηκε στη 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ισοβαθμώντας στους 15 με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν αρκετές καλές στιγμές μπροστά στη αντίπαλη εστία και τελικά κατάφεραν να λυγίσουν την άμυνα της Γουέστ Μπρομ με τον Μπολάσι, ο οποίος στο 68’ σκόραρε για πρώτη φορά μετά την Πρωτοχρονιά του 2013 μπροστά στο κοινό

του «Selhurst Park»!

Στο φινάλε οι «baggies» προσπάθησαν να βρουν την ισοφάριση, αλλά είδαν τον Καμπάιγ στο 89’ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο εξαιρετικός σήμερα Ζαχά και να διαμορφώνει το 2-0.

Πλέον η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έχει 15 βαθμούς σε 8 ματς και για την ώρα ισοβαθμεί με την 2η Μάντσεστερ Σίτι, υστερώντας όμως στη διαφορά των γκολ.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Τόνι Πιούλις έμειναν στους 8 πόντους και τα χαμηλά «πατώματα» της βαθμολογίας. Αλλαγή στο ημίχρονο έγινε ο Μπεραχίνο, ενώ ο Έβανς είχε αποχωρήσει αναγκαστικά από τα μισά του πρώτου μέρους.

Το ματς:

Καλύτερα μπήξε στο παιχνίδι η Κρίσταλ Πάλας, η οποία ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχνε τον τρόπο να πλησιάσει την εστία του Μίχιλ. Μπολάσι και Ζαχά ήταν αρκετά δραστήριοι και απείλησαν με κάποια σουτ, με τη Γουέστ Μπρομ να έχει πιο παθητικό ρόλο και να υποχρεώνεται σε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 24’, με τον Έβανς να αποχωρεί και τον Τσέστερ να περνά στο ματς.

Στο ημίωρο ο Καμπάιγ είχε δύο καλά σουτ, τα οποία όμως και πάλι δεν βρήκαν στόχο για τους γηπεδούχους, ενώ ο Μίχιλ είπε όχι στον Ζαχά λίγο αργότερα στην καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Ο ΜακΚλίν στο φινάλε είχε μια ευκαιρία για την Μπρομ, αλλά το 0-0 ήταν αυτό που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια ακόμα αλλαγή για τη Γουέστ Μπρομ, καθώς ο Τόνι Πιούλις αποφάσισε να βγάλει από το ματς τον Μπεραχίνο και να τον αντικαταστήσει με τον Γκάρντνερ. Η Πάλας είχε και πάλι την κατοχή, αλλά δεν έβρισκε κενούς διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, με τον Ζαχά να συνεχίζει να είναι πάντως ο νούμερο-ένα κίνδυνος.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η εικόνα του ματς θύμιζε το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν σταθερά το πάνω χέρι και το παιχνίδι να παίζεται την περισσότερη ώρα στο μισό της Γουέστ Μπρομ.

Τελικά η ομάδα του Άλαν Πάρντιου εξαργύρωσε την υπεροχή της στο 68’, με τον Καμπάιγ να βρίσκει τον Μπολάσι και αυτός με κεφαλιά να κάνει 1-0! Το γκολ ανάγκασε τη Γουέστ Μπρομ να βγει μπροστά στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όμως όχι απλά δεν βρήκε την ισοφάριση, αλλά στο φινάλε δέχτηκε και δεύτερο γκολ, με τον Καμπάιγ να ευστοχεί από τη βούλα του πέναλτι για το τελικό 2-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσι, Κέλι, Χάνγκελαντ, Νταν, Σουαρέ, Καμπάιγ, ΜακΆρθουρ, Ζαχά (89’ Λέντλεϊ), Πάντσεον, Μπολάσι, Γκέιλ (75’ Κάμπελ)

Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Έβανς (24’ Τσέστερ), Μπραντ, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Μόρισον (70’ ΜακΜάναμαν), ΜακΚλίν, Μπεραχίνο (46’ Γκάρντνερ), Ροντόν

FT - VIDEO(Premier League): Crystal Palace Football Club 2-0 West Bromwich AlbionAll Goals [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, 3 October 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα