Πέθανε η έφηβη που ήταν "εγκλωβισμένη" στο σώμα ηλικιωμένης

Πέθανε η Χέιλι Όουκινς η 17χρονη που έπασχε από μία σπάνια γενετική ασθένεια που την είχε «εγκλωβίσει» στο σώμα ηλικιωμένης γυναίκας.

Η 17χρονη από τη Βρετανία έπασχε από προγηρία, δηλαδή πρόωρη γήρανση. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, η οποία παρουσιάζεται μία φορά σε κάθε 4-8 εκατομμύρια ανθρώπους. Προσβάλλει το δέρμα, το μυοσκελετικό σύστημα και τα αγγεία και χαρακτηρίζεται από εκδηλώσεις πρόωρου γήρατος.Σύμφωνα με το BBC, η κοπέλα είχε νοσηλευτεί πρόσφατα στο νοσοκομείο, αλλά είχε πάει στο σπίτι της λίγες ώρες πριν από

τον θάνατό της. Πριν από χρόνια, η ίδια είχε δηλώσει: «Δεν αισθάνομαι 96. Όλοι λένε ότι είμαι σαν τους φίλους μου. Με ρωτούν πόσο είμαι πραγματικά. Ε λοιπόν, είμαι 12».Τον θάνατο της Χέιλι ανακοίνωσε η μητέρα της. «Το μωρό μου πήγε κάπου καλύτερα. Πήρε την τελευταία της ανάσα στα χέρια μου στις 21:39 το βράδυ» είπε. Η Χέιλι είχε γράψει την αυτοβιογραφία της σε ηλικία 14 ετών. Της είχαν πει ότι δεν θα ζούσε πάνω από τα 13, αλλά υπεβλήθη σε πρωτοποριακή θεραπεία στις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ - in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα