Πέθανε 31χρονος διεθνής Νιγηριανός ποδοσφαιριστής

Ο Ισαάκ Πρόμις, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική Νιγηρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, δίχως να έχουν γίνει γνωστά -μέχρι στιγμής- τα αίτια του θανάτου του.

Θλίψη στη Νιγηρία, αλλά και γενικότερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ισαάκ Πρόμις. Ο διεθνής Νιγηριανός, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες
του Πεκίνου το 2008, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Τα άσχημα μαντάτα ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας μέσω social media. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Ο Πρόμις πραγματοποίησε σημαντική καριέρα στην Τουρκία με τη φανέλα, μεταξύ άλλων, των Τράμπζονσπορ, Μανίσασπορ και Αντάλιασπορ, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βold FC.

Ήταν διεθνής με την U20 της Νιγηρίας και είχε τρεις συμμετοχές και ένα γκολ με την ολυμπιακή ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου γνώρισε την ήττα από την Αργεντινή. Μάλιστα, ήταν κι αρχηγός της ομάδας καθ' όλη της διάρκειας του τουρνουά.

We are sad to hear of the sudden demise of former @NGSuperEagles forward, Isaac Promise. Promise was captain of the Beijing Olympics’ Eagles squad that won silver. Our thoughts and prayers are with his family at this time. May his soul Rest In Peace, Amen. pic.twitter.com/R7o5rLVdTr

— The NFF
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε 31χρονος, Νιγηριανός,pethane 31chronos, nigirianos