Πετεβίνος για όλα...

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στο sigmalive αναφέρθηκε για την σημαντική νίκη , επι της Σαλαμίνας και για πολλά άλλα που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά:Για τη νίκη επι της Σαλαμίνας : « Ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε , μετά απο 5 αποτελεσματα χωρίς νίκη. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η νίκη συνδυάστηκε

και με βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας . Αυτό που μας λείπει είναι να κάνουμε μέσα στο γήπεδο όσο πιο εύκολη, τη δουλειά μας σαν ομαδα. Γιατί δυστυχώς σκοράραμε νωρίς αλλα δεν καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Με αποτέλεσμα να κουβαλάμε αρκετό άγχος , μέχρι και το τελεύταιο λεπτό»

Για την ένταση μετά το τέλος του αγώνα: '' Δυστυχώς στο τέλος του αγώνα και παρά το γεγονός ότι οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ , προσπαθήσαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο απο ενδεδειγμένη είσοδο και έχοντας τις απαραίτητες κάρτες εισόδου , δεν επιτράπει απο τους υπεύθυνους ασφαλείας , ενώ οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας ήταν ήδη στα αποδυτήρια. Είναι επίσης απαράδεκτο να αποστερείται απο μια ομάδα το δικαίωμα αποθεραπείας διότι έκριναν οι ανθρώποι της ασφάλειας ότι η παρουσία των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο , θα ήταν προκλητική , για τους ελάχιστους οπαδούς που βρίσκονταν στις εξέδρες. Ελπίζουμε αυτό να είναι στα υποψη του παρατηρητή διότι ήταν παρόν"

Το γέγονος ότι χάθηκε ακόμη ένα πέναλτι, το τέταρτο φέτος : « Είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, όταν μάλιστα χάνονται απο παίκτες που έχουν την δυνατότητα στο σκοράρισμα. Αυτό έχει να κανει με το κομμάτι της ψυχολογίας. Επειδή είναι ένα φαινόμενο που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο , δεν μπορεί να έχει και μια απλή εξήγηση.

Για την παρουσία των νέων αποκτημάτων: « Και τα δύο νέα αποκτήματα, το γεγονός ότι αγωνίστηκαν απο το πρώτο τους παιχνίδι , δείχνουν καταρχή την ετοιμότητα τους. Ήταν μια απο τις σημαντικές παραμέτρους που επιιθυμόυσαμε γοια οποιαδήποτε νέα προσθήκη. Ο Λάνιγκ έδειξε πολύ καλά στοιχεία , που τον συνοδεύουν σαν ποδοσφαιριστή , υπολείπεται σαφώς σε αγωνιστική διάρκεια, μέσα στο 90 λεπτό , όμως αυτό μόνο ο χρόνος μπορεί να το διορθώσει . Ο Νάφιου είναι ένας πολύ πιοιοτικός ποδοσφαιριστής και το διαπιστώνουμε και απο τις προπονήσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει τόσο στην δημιουργία φάσεων και στο σκοράρισμα.

Αν εξετάζεται ακόμη η περίπτωση ενίσχυσης αφού υπάρχει περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου: « Ο προπονητής έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι ικανοποιημένος με το υπαρχον ροστερ και με αυτό θα πορευτούμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.,Αν όντως υπήρξαν επαφές με τον Ιβαν Τρισκόφσκι: « Δεν επιβεβαιώνουμε κανένα όνομα και ούτε διαψεύουμε. Επαναλαμβναουμε ότι η διοικηση ήταν και είναι έτοιμη να εκπληρώσει τις επιθυμίες του προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα