Πετεβίνος, για Κριστιάνσεν και προσθαφαιρέσεις παικτών

Για προπονητή, προγραμματισμό αλλά και για το θαύμα της Λέστερ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο, ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Καταρχήν για τα θέματα προγραμματισμού δεν θα τρέξει το οτιδήποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψη προπονητή. Ο άμεσα υπεύθυνος θα είναι ο νέος προπονητής. Ότι γράφεται δεν ισχύει. Πάρντο, Χαραλαμπίδη, Αλεξάνδρου και Χαραλαμπίδη που λήγουν τα συμβόλαια τους θα εξεταστεί όταν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

«Όλα τα άλλα είτε , θέμα μετεγγραφών είτε

αποδεσμεύσεων δεν ισχύει τίποτα»

Για το κεφάλαιο προπονητή: «Για την φιλολογία με τον Κριστιάνσεν, λέμε ξεκάθαρα, ότι υπάρχει μια λίστα υποψηφίων. Είναι στην λίστα αλλά δεν υπάρχει κάποια κατάληξη με οποιονδήποτε προπονητή»

«Έχει γίνει ένας πρώτος σχεδιασμός. Έχει γίνει το πλάνο αλλά δεν υπάρχει κάτι ακόμη».

«Από την Πέμπτη και μετά θα εξετάσουμε το θέμα φιέστας. Είναι πραγματικότητα φέτος πως πήραν το πρωτάθλημα πιο νωρίς και μας δίνει το δικαίωμα να προγραμματιστούμε καλύτερα στο θέμα φιέστας».

«Υπάρχουν κίνητρα και επιδώσεις. Οι ποδοσφαιριστές δεν χάνουν τα κίνητρα τους, παρά του ότι κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Και κόντρα στον Απόλλωνα και στην Ανόρθωση, πάμε με την ίδια φιλοσοφία».

«Η Λέστερ, αποτελεί το μεγαλύτερο παράδειγμα για κάθε ομάδα. Μπορεί να ονειρεύεσαι και να πετυχαίνεις το αδύνατο. Ο προϋπολογισμός και το ρόστερ δεν παίζει ρόλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα