Πετεβίνος για ΑΕΛ και Σεβίλλη - Τι είπε για την ανακοίνωση της ΕΑΚ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον αγώνα με την ΑΕΛ στο Σούπερ Κάπ, τον αγώνα με την Σεβίλλη αλλά και για την ανακοίνωση της ΕΑΚ που απαντά στους γαλαζοκίτρινους. 

Αναλυτικά:

«Ακολουθεί ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δεν είναι ψέμα ότι έχουμε και το παιχνίδι με τη Σεβίλλη στο μυαλό μας. Ο προπονητής

και οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται με τη φιλοσοφία να ανατρέψουμε επιτέλους την προϊστορία του Σούπερ Καπ. Ο ΑΠΟΕΛ τρέχει το πιο αρνητικό σερί στην ιστορία του, αφού έχουμε πέντε συνεχόμενες αποτυχίες. Μας δίνεται ακόμη μια ευκαιρία να σταματήσουμε την αρνητική προϊστορία».

Για τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας

«Αυτά ανατρέπονται σε ένα παιχνίδι. Μιλάμε για μια ομάδα που πριν τον αγώνα με τη Ντουνελάνζ είχε βάθος στο ρόστερ, με πολύ καλές παρουσίες, στον επαναληπτικό με την Καραμπάχ, στα παιχνίδια με τον Άγιαξ και στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ. Είναι στα πόδια της ομάδας να αφήσει τα κακά διαστήματα των αγώνων με τη Ντουνελάνζ και την ΕΝΠ.

Συμφωνώ ότι κάθε επόμενο παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για να ανατρέψει την όποια εικόνα είχες στον προηγούμενο αγώνα».

Αν υπάρχουν προβλήματα

«Όλοι οι παίχτες είναι στη διάθεση του Τόμας Ντολ, αφού προπονούνται κανονικά και οι Βούρος και Γκέντζογλου. Όμως, εναπόκειται στον προπονητή ποιους θα χρησιμοποιήσει».

Για το Νικόλα Ιωάννου  

«Ο Νικόλας Ιωάννου είναι μια περίπτωση που μας ενδιαφέρει για μακροχρόνια συνεργασία. Πρόθεση μας είναι αυτή, αφού αποτελεί περιουσιακό στοιχείο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση επέτρεψε μου να επιφυλαχτώ».

Για την ανακοίνωση απάντηση της ΕΑΚ στον ΑΠΟΕΛ

«Δεν θέλω να τοποθετηθώ. Θα υπάρχει επίσημη τοποθέτηση και θα απαντήσουμε στην ΕΑΚ η οποία επέλεξε να απαντήσει δημόσια στον ΑΠΟΕΛ. Δεν θέλω να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο. Πολύ σύντομα θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση.

Για 11 ημέρες έχει βουλευτή που βρίζει αθλητικούς συντάκτες και δεν υπήρξε δημόσια τοποθέτηση και ούτε 24 ώρες μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου επέλεξε δημόσια απάντηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα