Πετεβίνος: «Δεν πετύχαμε τίποτα»

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ αλλά και τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της CytaVision ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο κόσμος δικαιούται να χαίρεται για τη νίκη. Κάναμε απλά ένα βήμα τίποτα περισσότερο. Μένουμε προσυλωμένοι στον στόχο μας. Πρέπει να σφραγίσουμε την πρόκριση με την Δόξα και στην συνέχεια να δούμε

τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Δεν κερδίσαμε ακόμα τίποτα. Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υποστήριξη στον κόσμο μας. Είμασταν όλοι μαζί ένα. Η ομάδα προσπάθησε έκανε ένα καλό παιχνίδι και κέρδισε δίκαια. Όλοι πρέπει να αντιληφθούν πως η δύναμη του ΑΠΟΕΛ είναι στον κόσμο και τους περιμένουμε στις εξέδρες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να πανηγυρίσουμε μαζί. Δεν πετάμε στα σύννεφα δεν κάναμε ακόμα τίποτα».

Για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Αυτά τα δυσάρεστα πράγματα που συνέβησαν στο τέλος πρέπει να αντιμετωπίζονται ισόποσα. Σήμερα δεν είδαμε ούτε τον ίδιο ζήλο ούτε την ίδια αντίδραση από τους υπεύθυνους. Αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα