Πετεβίνος: "Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή"

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την ΚΟΠ και το οικονομικό κομμάτι. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους ποδοσφαιριστές, τους Σάβιτς, Λαφράνς και Μιχαϊλοβιτς, που ανήκουν στην ομάδα, αλλά δεν βρίσκονται στο ρόστερ. «Θα περάσουν από αξιολόγηση από τον προπονητή για

να έχει μια ξεκάθαρη θέση για τον Ιανουάριο». 

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Εύκολα λέγετε δύσκολα μεταφράζεται στην πράξη. Ο Μακάρθι ανέλαβε την ομάδα πριν από λίγες μέρες. Είχε την ευκαιρία στη διακοπή να δουλέψει με τους παίκτες και να αξιολογήσει το ρόστερ. Να δοκιμάσει πράγματα και να προσθέσει πράγματα στην ομάδα. Περισσότερη ένταση που μας λείπει. Την ίδια ώρα θαύματα δε γίνονται μέσα σε δυο εβδομάδες. Θέλουμε όμως η ομάδα να ανεβάσει το επίπεδο της. Έχουμε τους παίκτες για ένα καλύτερο ΑΠΟΕΛ στους αγωνιστικούς χώρους. Θέλουμε τα γκολ που θα φέρουν νίκες και οι νίκες θα φέρουν βαθμούς»

Για την προετοιμασία: «Λείπουν για την ώρα 7 παίκτες από τον Αρχάγγελο. Έχει μια γενική ιδέα για τους παίκτες. Τώρα γίνονται προπονήσεις σε τακτικά ζητήματα. Δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Ντε Βινσέντι»

«Στα χαρτιά στην θεωρεία πάντα θα υπάρχουν ομάδες που θα έχουν τα πάνω χέρι και το κάτω χέρι. Έχει αποδειχθεί και στην πράξη πως οι αγώνες είναι ανοικτοί για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. ΜΕ τον Ολυμπιακό, θα παλέψουμε πάρα πολύ για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Μπορεί να άλλαξε προπονητή αλλά η ομάδα δεν αλλάζει».

Αν συζητήθηκε το θέμα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες: «Δε συζητήθηκε αυτό το θέμα. Η θέση είναι εκεί από το καλοκαίρι που είχαμε συμφωνήσει. Σοβαρό πρόβλημα είναι το οικονομικό. Απαιτούμε να προσπαθήσει η ΚΟΠ όπως συμβαίνει με άλλες Ομοσπονδίας. Θα τεθεί ακόμη ένα ζήτημα το θέμα της διαιτησίας. Αξιολογήσαμε την κατάσταση και διαβλέπουμε ορισμούς που απαγορεύουν σε διαιτητές να σφυρίζουν σε κάποιες ομάδες».

«Υπάρχει πρόβλημα στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο όχι μόνο στον ΑΠΟΕΛ. ΤΟ ΑΠΟΕΛ χάνει πέραν των 500.000 από το Market Pool που συμμετείχε πέρσι τους ομίλους. Δεν υπάρχουν έσοδα από τα εισιτήρια. Έχουμε μείνει μόνο με την καταβολή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα