Πετεβίνος: «Θα το κουβαλούμε μαζί μας»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για Λουξεμβούργο και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ήττα από την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ είναι ένα πάθημα που θα κουβαλά μαζί του ο ΑΠΟΕΛ

Οι δηλώσεις του: 

«Κάθε παιχνίδι το οποίο έρχεται είναι κομβικό την στιγμή που έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Είναι καθοριστικός ο αγώνας μέχρι τον επόμενο φυσικά. 

Η

αλήθεια είναι ότι η ήττα από την Ντούντελαζ γνωρίζαμε πως θα είναι ένα πάθημα, το οποίο θα κουβαλούσαμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Είναι μια πραγματικότητα πως φτάσαμε στην 5η αγωνιστική και ακόμη παίζει ρόλο. Πολύ πιθανόν να συνεχίζει να παίζει ρόλο αν δεν ξεκαθαρίσει η πρόκριση με το πέρας της 5ης αγωνιστικής. Άρα, είναι ένα παιχνίδι το οποίο μας έχει κάνει σοφότερους και θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό. Και οι τρεις ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. 

Σήμερα στις 5 και 30 θα έχουμε μια πρώτη επαφή με το γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δεν μας έχει συμβεί ξανά, αλλά θα πρέπει να ζήσουμε με αυτή την παράμετρο». 

Keywords
Τυχαία Θέματα