Πετεβίνος: "Σημαντικό να κτίζεις στις επιτυχίες" (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στον Ράδιο Πρώτο ανέφερε ότι υπάρχει ικανοποιηση για τη μείωση της διαφοράς απο την κορυφή, όμως η προσοχή επικεντρώνεται άμεσα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ

Αναλυτικά:
Είναι σημαντικό να κτίζεις μέσα στις επιτυχίες. Ήταν ένα παιχνίδι που δίκαια κερδίσαμε απέναντι στην Ένωση . Μειώθηκε η διαφορά στο -4 και στρέφουμε την προσοχή στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Τα παιχνίδια με την ΑΕΛ είναι πολύ δυνατά και μας δυσκολεύουν σαν ομάδα. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και είναι σε στάδιο βελτίωσης. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση από την κορυφή και για να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αντωνιάδης-Αλεξάνδρου: Σαφώς η προσθήκη του Καρλάο βοήθησε την ομάδα. Βεβαίως θα περιμένουμε μέχρι αύριο για να γνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος. Στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να προετοιμαστεί και να βρει τις λύσεις. Ο Αρτύματας θα μεταβει στις Βρυξέλες σε ειδικό γιατρό( πήγε όταν ήταν και στην Ένωση) στις κακώσεις γονάτου. Γίνεται προσπάθεια για να κερδίσουμε χρόνο και να επιστρέψει πιο νωρίς.
*Ο Στάθης Αλωνεύτης αύξησε τους ρυθμούς του και πλέον θα εναπόκειται στον προπονητή ποτε θα του δώσει χρόνο συμμετοχής .
προσφορά των νέων αποκτημάτων μας δίνουν αίσθημα ικανοποίησής για την παρουσία τους και με την ποιότητα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα