Πετεβίνος: "Δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη χθεσινή απώλεια της ομάδας από την Ανόρθωση, τον τραυματισμό του γιατρού κ. Τζουρούδη και τα δημοσιεύματα περί επενδυτή.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

Για τον τραυματισμό του γιατρού: Αιτία για να προκύψει ο τραυματισμός, ήταν η ρίψη αντικειμένων. Υπήρξε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και δεν κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει μετά τις εξετάσεις.

Σήμερα δεν ήταν παρών στην προπόνηση.

Μιλάμε για ένα τραγικό συμβάν, επέκταση των διαφόρων κακών φαινομένων που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο από αυτό που αναφερόμαστε.
Μέσα από τα βίντεο να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να συλληφθούν. Τέτοιες συμπεριφορές υποθάλπονται από την ατιμωρησία.

Για την απώλεια: Ουσιαστικά απωλέσαμε τη δυνατότητα του ελάχιστου λάθους. Πλέον ο Απόλλωνας βρίσκεται στην πρώτη θέση. Το ευτύχημα είναι ότι παραμένουμε σε τροχιά που μας δίνει το δικαίωμα μέσα από τα δικά μας αποτελέσματα να διεκδικήσουμε τον τίτλο, πετυχαίνοντας 5 στις 5 νίκες. Καλό να το λες, δύσκολο να το πράττεις. Από την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται και δεν κερδίζει, σημαίνει κάνει λάθη. Λέμε ότι μπορούμε, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Ο δρόμος είναι πέντε αγωνιστικές και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Αν θα ωφελήσει η διακοπή: Από την άποψη αγωνιστικής θα δείξει. Από την άποψη να δουλέψει ο προπονητής, σαφώς και είναι θετική η διακοπή. Μπορεί να τον βοηθήσει ο χρόνος. Ο προπονητής είναι λογικό να μην αυξάνει τα ρίσκα του. Να δουλέψουν όλοι, για να δείξει καλύτερη εικόνα η ομάδα. Αν δεν το κάνουμε, δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα.
Η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα στο τέλος παίρνει το πρωτάθλημα. Πρέπει να αξιολογούμε την κατάσταση βδομάδα με βδομάδα. Ακόμα και οι τολμηροί έχουν αντιληφθεί ότι δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Ο στόχος του 5Χ3 προϋποθέτει πρωτάθλημα.

Με την πλάτη στον τοίχο παίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε να αγωνίζεται υπό πίεση. Αν έχουμε αυτές τις δυνατότητες, θα αντεπεξέλθουμε.

Για τα αγωνιστικά: Για τον Εφραίμ και Αλωνεύτη ο χρόνος θα δείξει. Χρειάζονται χρόνο και θα αξιολογηθούν την επόμενη βδομάδα. Ο Ιωάννου ένιωσε χθες έντονη αδιαθεσία, έμεινε εκτός αποστολής και θα πρέπει να περάσει από εξετάσεις.

Για τα δημοσιεύματα περί επενδυτή στον ΑΠΟΕΛ: Θυμίζω ότι αυτή η πληροφορία έχει βγει πριν μια βδομάδα. Αν η ερώτηση είναι υφίσταται ενδιαφέρον, ναι, αν έχει επιτευχθεί συμφωνία, όχι. Γίνεται προσπάθεια να εκμεταλλεύεται το εμπορικό της όνομα και το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί το πιο ελκυστικό brand name, συνεχώς. Και σήμερα και χθες και πριν ένα χρόνο και πριν δυο χρόνια. Αν θα προκύψει κάποια συμφωνία, όταν προκύψει, θα το ανακοινώσουμε. Αν έχουμε συμβόλαια εδώ για να τα υπογράψουμε, θα μπορούσα να απαντήσω. Ούτε καν τέτοιο σενάριο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα