Πετεβίνος: "H ώρα της αλήθειας είναι στα επίσημα"

Όταν καίει το σίδερο πρέπει να δείξεις την ετοιμότητα σου, δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος σχετικά με την κριτική που δέχθηκε η ομάδα στα πρώτα τρία φιλικά, αλλά και την αντιστροφή του πλεονεκτήματος πρόκρισης μεταξύ Σλόβαν και Σουτσιέσκα. 

Ο κ. Πετεβίνος υπογράμμισε ότι στον αγώνα με τη Σαχτάρ η φιλοσοφία του προπονητή ήταν διαφορετική και πρόσθεσε πως η ώρα της αλήθειας είναι στα επίσημα παιχνίδια.  

Στη συνέχεια και όταν ρωτήθηκε αν η κάρτα φιλάθλου

θα εφαρμοστεί στο τελευταίο φιλικό απέναντι στη Δόξα, ο κ. Πετεβίνος ήταν έντονος και υπογράμμισε ότι το φλέγον θέμα της συζήτησης για το συγκεκριμένο μέτρο πήγε διακοπές. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην είσοδο των νεοσύλλεκτων στο χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ, τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έβγαλε κάρτα φιλάθλου για να παρακολουθήσει αγώνα. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας αποκάλυψε πρόβλημα τραυματισμού του Μερκή στο δικέφαλο, αλλά και ανετοιμότητα του Άλεφ. 

Όσον αφορά στον Σάβιτς δεν προέκυψε κάτι, ενώ για τους Ζαχίντ και Αρτυματά ανέφερε ότι γνωρίζουν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Ανόρθωση τι θέλει ο ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου 

Keywords
Τυχαία Θέματα