Ιβάιλο Πέτεφ: "Κάνω αυτό που νομίζω ότι είναι σωστό"

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Ιβαϊλο Πέτεφ για τους κομμένους Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες και Λόπες, αλλά και για το τι θ' ακολουθήσει στην ομάδα.

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ελέγχαμε τον αγώνα. Θέλω να πω ευχαριστώ στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Από δυο λάθη δεχθήκαμε δυο γκολ. Κάταγμα στο πόδι έχει ο Φραγκέσκου και ο τραυματισμούς του Φιλιώτη μας ανάγκασε να βάλουμε δυο παίκτες ανέτοιμους στον αγώνα. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς».

«Αποκλειστικά

δική μου απόφαση για τους τρεις ποδοσφαιριστές. Έχω ένα διαφορετικό πλάνο για την Ομόνοια, για αυτό χρησιμοποίησαν σήμερα και άλλους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δούμε τα δικά μας αποτελέσματα. Δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Οι παίκτες μου έδωσαν ότι είχαν. Μας έλειπε η εμπειρία και η τεχνική. Αν συνεχίσουν οι παίκτες με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Όταν εγώ κάνω προετοιμασία με την ομάδα θα δείτε πως θα είναι η Ομόνοια. Νομίζω ότι σε κάποιο βαθμό αλλάξαμε την εικόνα της ομάδας. Κάνω αυτό που νομίζω εγώ πως είναι σωστό»

«Έχουμε δέκα παιχνίδια μέχρι το τέλος και το σημαντικό για εμένα είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής να δίνει τον καλύτερο του εαυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα