Σιζόπουλος: Για εμάς το θέμα του Παπαδάκη τελείωσε

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας έχει κληθεί και θα μεταβεί σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, για λήψη κατάθεσης, σε σχέση με τις δηλώσεις του στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο για τον ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδάκη, που διεγράφη από το μητρώο μελών του κόμματος, για αντικομματική συμπεριφορά, μετά από απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΔΕΚ.

Ο κ. Σιζόπουλος

κατηγόρησε τον κ. Παπαδάκη πως επιχείρησε συστηματικά να οικειοποιηθεί χρήματα του ευρωκοινοβουλίου για να χρηματοδοτήσει ιδιωτική επιχείρηση. 

Ο Γενικός Εισαγγελέας είχε ζητήσει την Τετάρτη από την Αστυνομία την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιοδήποτε πρόσωπο.

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι προέβη σε ενημέρωση των αρμοδίων ευρωπαϊκών οργάνων για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαδάκη.

Το Πολιτικό Γραφείο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του κόμματος για τα στοιχεία, τα οποία κατέθεσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του σε βάρος του πρώην ευρωβουλευτή του κόμματος.

Σε επικοινωνία του SigmaLive με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ μας αναφέρθηκε ότι για την ΕΔΕΚ το ζήτημα του Δημήτρη Παπαδάκη έχει τελειώσει, με την χθεσινή ανακοίνωση που εκδόθηκε. Ο κ. Σιζόπουλος φέρεται ότι δεν θα μεταβεί στο ΤΑΕ για να καταθέσει. 

Keywords
Τυχαία Θέματα