«Περίπατος» και 1η θέση για Αργεντινή, 2η η Ουρουγουάη (vids)

Η Αργεντινή, με κορυφαίο τον Μέσι, έκανε «πάρτι» με την Βολιβία, νικώντας με 4-1 και τερματίζοντας στην 1η θέση του ομίλου. Η Ουρουγουάη στην 2η θέση μετά το 1-0 επί της Παραγουάης.

Η Αργεντινή είχε εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Βολιβία, με τον Λιονέλ Μέσι να γιορτάζει το ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών στην Εθνική ομάδα με δύο γκολ. Το «σόου» του άσου της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με μία εκπληκτική ασίστ στον Παπού Γκόμεζ, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 6ο λεπτό. Η συνέχεια ανήκε στον Λιονέλ Μέσι,

ο οποίος με πέναλτι στο 33ο λεπτό έκανε το 2-0, ενώ στο 42ο λεπτό βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Λάμπε για το 3-0.

Ο Σααβέδρα μείωσε σε 3-1 στο 60ο λεπτό αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τον Λαουτάρο Μαρτίνες για το 4-1, στο 65ο λεπτό. Η Αργεντινή έχασε πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ αλλά ο Λάμπε έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις.

Η Ουρουγουάη ήθελε την νίκη για την 2η θέση του ομίλου και το γκολ του Καβάνι στο 21ο λεπτό, με εύστοχο πέναλτι, ήταν αρκετό. Η «Σελέστε» στο δεύτερο μέρος έχασε αρκετές ευκαιρίες για άλλα γκολ, όμως η Παραγουάη είχε την μεγάλη φάση στο 92ο λεπτό, με δύο παίκτες της να μην μπορούν να σκοράρουν από την μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

#CopaAmérica

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περίπατος, Αργεντινή 2η, Ουρουγουάη,peripatos, argentini 2i, ourougouai