Περιμένει την απάντηση του Μαροκινού

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ, ρωτήθηκε για μεταγραφικά θέματα. Η απάντησή του αναμενόμενη και φυσιολογική. «Ψάχνουμε για κάτι πολύ καλό, δεν θέλω να κάνουμε λάθη. Προτιμώ να έχω ένα ποδοσφαιριστή που να είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί'', τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ισραηλινός προπονητής πιστεύει ότι ο ποδοσφαιριστής που θα τον βοηθήσει σίγουρα είναι ο Μαροκινός Μουσταφά Αμπτουλαουί. Ο 29χρόνος Μαροκινός, που αγωνίζεται στην Άαλεσουντ, έχει στα χέρια

του, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση από την «Κυρία» για συνεργασία 1,5χρόνου. Η απάντησή του αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου στην Ανόρθωση.

Η θέση του επιθετικού είναι η βασική επιλογή του Ρόνι Λέβι. Αναλόγως με το πώς θα εξελιχθεί η περίπτωση του Μουσταφά Αμπτουλαουί, ίσως στην «Κυρία» προχωρήσουν στην απόκτηση και δεύτερου επιθετικού. Η προτεραιότητα, όμως, είναι η περίπτωση του Μαροκινού.

Η επόμενη κίνηση εξαρτάται αποκλειστικά από την υπόθεση του Σιβού. Ενδιαφέρον τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο υπάρχει, ωστόσο καμία πρόταση δεν έχει καταφθάσει στην Ανόρθωση. Αν ο Νιγηριανός τελικά παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα, τότε ο Ρόνι Λέβι θα προχωρήσει και στην απόκτηση αμυντικού που να αγωνίζεται στα δεξιά. Σκέψεις για ενίσχυση γίνονται και για τη μεσαία γραμμή, όμως η προτεραιότητα, όπως αναφέραμε, είναι η απόκτηση επιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα