Η «Soso Jim», o αξιωματικός,τα sms στις φυλακές και το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δικαιοσύνη "βοά" για άμεση κάθαρση, την ώρα που η μια αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη  και όλες μαζί δημιουργούν κινούμενη άμμο. 

Τα μηνύματα του αξιωματικού της Αστυνομίας με τον βαρυποινίτη σοκάρουν.

Με το κωδικό όνομα "SOSO JIM" φέρεται να είχε περασμένο το κινητό τηλέφωνο του αξιωματικού της αστυνομίας ο βαρυποινίτης.

Στις συνομιλίες φέρεται ο βαρυποινίτης να ισχυρίζεται ότι θα λάμβανε το ποσό των 3000 ευρώ - ως μισθό -  για πληροφορίες που θα έδινε στον αξιωματικό. 

Όσον αφορά στους φόβους που εξέφρασε για την ζωή της η κ. Αριστοτέλους, είπε πως μετά τα όσα έπραξε

ο συγκεκριμένος αξιωματικός δεν μπορεί να είναι σίγουρη για τίποτα.   

Στις δηλώσεις της στο Σίγμα εξήγησε και τον λόγο που δεν δέχθηκε να συναντήσει τον αξιωματικό παρά το γεγονός ότι της απέστειλε υπηρεσιακή επιστολή, επικαλούμενος συζήτηση για το δημόσιο συμφέρον. 

Σύμφωνα με την ίδια, αρχή του κακού στάθηκε η επιλογή των φυλακών από το ΝΕΤΦΛΙΞ για το ντοκιμαντέρ "οι καλύτερες φυλακές του κόσμου".

Οι φυλακισμένοι δεν έμειναν με δεμένα τα χέρια, αφού μέσω εκπροσώπου τους απέστειλαν επιστολή και δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν αν χρειαστεί.

Την Δευτέρα θα γίνει η επίσημη καταγγελία από τους νομικούς εκπροσώπους της κ. Αριστοτέλους, στον Γενικό Εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την καταγγελία θα τεθεί σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός της αστυνομίας, εναντίον του οποίου αναμένεται η έναρξη ποινικής έρευνας. 

Διαβάστε επίσης 

Αριστοτέλους: Δεν γνωρίζω πώς σκέφτεται ο Αξιωματικός – Δεν υπάρχει βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα