Πέρασαν ήδη δυο χρόνια…

Και το δράμα συνεχίζεται για την οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην φόρμουλα ένα Michael Schumacher.

Οι θαυμαστές και όχι μόνο του Γερμανού «πιλότου» περιμένουν μέρα παρά μέρα να ακούσουν κάποια νέα του ωστόσο οι μέρες περνούν βασανιστικές και χωρίς κάποιο νεότερο από την οικογένεια αλλά και από την υγεία του.

Ο Michael Schumacher,

πριν ακριβώς δυο χρόνια κάνοντας το χόμπι του τραυματίστηκε στις Γαλλικές Άλπεις σοβαρά και από τότε δεν έχουμε κάποιο νέο του.

Για μέρες ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν σε κώμα ωστόσο πηγές αναφέρουν πως έχει ήδη περπατήσει με τη βοήθεια άλλων ωστόσο κανείς δεν το επιβεβαιώνει. Μάλιστα η γυναίκα του Κορίνα διέψευσε αυτές τις πληροφορίες.

«Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να διευκρινίσουμε ότι ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος που αναφέρει πως ο Μίκαελ κινείται, δεν είναι αληθινός», δήλωσε.

Και συνέχισε: «Τέτοιες υποθέσεις είναι ανεύθυνες, καθώς αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασής του, θα πρέπει να σεβαστούμε την σημασία της διακριτικότητας. Επίσης, κάτι τέτοιο αναπτύσσει ψευδείς ελπίδες».

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φίλοι του αθλήματος είναι αναγκασμένοι να ζουν μέσα στην αγωνία για την υγεία του «Σούμι» από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα