Πέραν των 1000 στο Τασός Μάρκου

Με ανακοίνωση της η διοίκησης της ΕΝΠ, ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την χθεσινή του παρουσία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ανακοίνωση:

Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Πέραν των 1000 οπαδών, κατέκλυσαν κυριολεκτικά την κερκίδα και απέδειξαν πόσο νοιάζονται για την μοναδική ομάδα του τόπου μας. Πλήρως συνειδητοποιημένοι της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκεται το σωματείο

μας, στήριξαν την ομάδα μακριά από μουρμουρητά και κριτική, ακόμη και στο διάστημα 50-90, που η απόδοση μας δεν ήταν καλή. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για το βροντερό του παρών, αλλά και να τον καλέσουμε να στηρίξει μέχρι τέλους την φετινή προσπάθεια, που όπως όλοι ξέραμε, δεν θα ήταν καθόλου εύκολη. Κτίζεται μια νέα ομάδα, με χαμηλό προϋπολογισμό, βασιζόμενη σε πολλούς κύπριους ποδοσφαιριστές και μερικούς ξένους. Στο ψεσινό παιχνίδι ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα 6 κύπριοι ποδοσφαιριστές, ενώ πέρασαν σαν αλλαγή άλλοι 2. Χρειάζεται υπομονή από όλους, η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα