Πέπλο μυστηρίου στο παλάτι του Buckingham - Τα σενάρια

Ερωτηματικά εγείρονται γύρω από το παλάτι του Buckingham, όπου επικρατεί συναγερμός τις τελευταίες ώρες, μετά την είδηση ότι από τα ξημερώματα, η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να συγκεντρωθούν στη βασιλική κατοικία οι εργαζόμενοί της, από όλη τη χώρα.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ενώ φημολογείται έντονα ότι το αιφνιδιαστικό κάλεσμα της Βασίλισσας, έχει να κάνει με ένα δυσάρεστο γεγονός, και πιο συγκεκριμένα, εικάζεται ότι πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος είναι 95 ετών.

Σύμφωνα με τον βασιλικό ανταποκριτή, Robert

Jobson της Evening Standard, η έκτακτη συνάντηση δεν έχει να κάνει με κάποιο δυσάρεστο γεγονονός, ωστόσο, τον γρίφο αναμένεται να λύσει σχετική ανακοίνωση, η οποία θα γίνει μετά τις 10 το πρωί, ώρα Αγγλίας.

Tο πρωτόκολλο, πάντως, αναφέρει ότι εαν ο Πρίγκιπας Φίλιππος είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια της νύχτας, η επίσημη ανακοίνωση θα γινόταν από το BBC, στις 8 το πρωί τοπική ώρα, μια καθυστέρηση που ευνόησε τη διάδοση της φημολογίας.

Όπως τονίζει, η Daily Mail, ακόμα και οι πιο παλιοί στο προσωπικό βρίσκονται στο "σκοτάδι" και δεν γνωρίζουν τον λόγο για τον οποία κλήθηκαν στο παλάτι.

Στο μεταξύ γαλλικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ο Πρίγκιπας Φίλιππος έχει πεθάνει, χωρίς ωστόσο, το Buckingham να επιβεβαιώνει εαν τα σχετικά δημοσιεύματα ευσταθούν.

Σημειώνεται ότι η βασιλική οικογένεια έχει επιβεβαιώσει ότι όντως κάλεσε το προσωπικό για έκτακτη σύσκεψη, χωρίς επεξήγηση.

#BREAKING: #BuckinghamPalace announcement will be provided to public at 10am. pic.twitter.com/Opf6aH4Vk1

— Zach Covey (@ZachKFOX_CBS) May 4, 2017

Lots of hysterical speculation about a Buckingham Palace announcement. There *is* a meeting today. But it's not -as some say- due to a death pic.twitter.com/Xi9HKkPO6G

— Chris Ship (@chrisshipitv) May 4, 2017

My understanding re so called Buckingham Palace "emergency meeting" is there is no cause for alarm.

— Robert Jobson (@theroyaleditor) May 4, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα