Πέντε βιομηχανικές αποθήκες με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην Αλάμπρα

Ακίνητο σε μία από τις κύριες βιομηχανικές ζώνες της Κύπρου, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate

Πέντε βιομηχανικές αποθήκες - συνολικού εμβαδού 2.425 τ.μ. - με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, που δυνατόν να αξιοποιηθούν για ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, εντοπίζονται στη βιομηχανική περιοχή της Αλάμπρας, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σε μία περίοδο που το ενδιαφέρον για αγορά βιομηχανικών

αποθηκών με σκοπό την φιλοξενία μεγάλων επιχειρήσεων είναι αυξημένο, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει περιορισμένη προσφορά παρόμοιου τύπου ακινήτων σε στρατηγικά σημεία της Κύπρου, η Altamira Real Estate διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, www.altamirarealestate.com.cy πέντε ετοιμοπαράδοτες αποθήκες στην ενδεικτική τιμή των €900.000.

Τα ακίνητα αποτελούν ιδιαίτερα ελκυστικές επιλογές για επένδυση με υψηλό ποσοστό απόδοσης, λόγω και της νέας τάσης που δημιούργησε η πανδημία, όπως επισημαίνουν επαγγελματίες του κλάδου.

Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων

Το βιομηχανικό ακίνητο που διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, είναι έκτασης 2.425 τ.μ.. Συγκεκριμένα, οι τρεις αποθήκες έχουν έκταση 1225 τ.μ. και οι άλλες δύο 1200 τ.μ.. Οι τρεις από αυτές βρίσκονται στο τελικό στάδιο ανέγερσης και οι άλλες δύο στο αρχικό.

Οι αποθήκες βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από τους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού και Λευκωσίας – Λάρνακας. Πρόκειται για μία προνομιακή περιοχή, αφού βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που διαθέτει το ακίνητο, το καθιστούν ελκυστικό για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων που επιθυμούν τα μεταφέρουν τις εργασίες τους και δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους τομείς των logistics, λιανικού εμπορίου, επίπλων, ειδών υγιεινής και διάφορων άλλων υπηρεσιών. Παράλληλα, αποτελεί εξαιρετική επιλογή κυρίως για εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε παγκύπρια βάση, αφού λόγω της τοποθεσίας του προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πόλεις ενώ διευκολύνει εργαζομένους που διαμένουν σε άλλες επαρχίες.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα