Πέντε πυρκαγιές ξέσπασαν την Κυριακή στις Αρόδες

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έλαβε την Κυριακή κλήσεις για πέντε πυρκαγιές στην περιοχή του χωριού Αρόδες στην Επαρχία Πάφου.

Όπως αναφέρεται, ανταποκρίθηκαν συνολικά 4 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Πόλης Χρυσοχούς, Πάφου και Στρουμπιού. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας περιόρισε την καμένη έκταση σε 18 δεκάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Τα αίτια των πυρκαγιών διερευνώνται από την Αστυνομία.

Η ώρα 16.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αποκαλάμες, άχρηστα υλικά και καλαμιώνας,

στο χωριό Προδρόμι της επαρχία Πάφου. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.18. Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 3 δεκαρίων.

Η ώρα 16.30 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στα φώτα διασταύρωσης των οδών Γιάννου Ζαμπέλιου και Μιαούλη Καβάζογλου στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη. Ένα άτομο αποπαγίδευτηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία από όχημα μάρκας MERCEDES έπειτα από σύγκρουση με άλλο όχημα μάρκας OPEL. Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων το άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Επίσης η ώρα 11.56 της Κυριακής λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στην οδό Κατσαντωναίων, στην περιοχή Πολεμίδια, στην επαρχία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12.10. Το μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Opel Astra βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης μεγαλοκαταστήματος. Η πυρκαγιά ξεκίνησε στον χώρο της μηχανής από βραχυκύκλωμα συσσωρευτών.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 11ης Νοεμβρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 12ης Νοεμβρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 37 κλήσεις για βοήθεια ,26 πυρκαγιές ,10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Keywords
Τυχαία Θέματα