Πεντάρα και ελπίδες παραμονής για τη Σάλκε!

Με μία πειστική εμφάνιση η Σάλκε διέλυσε με 5-2 της Χέρτα Βερολίνου και έδειξε... σημάδια ζωής ανεβαίνοντας στη 16η θέση.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Σάλκε με μία πειστική εμφάνιση πήρε σημαντικό τρίποντο κόντρα στην Χέρτα Βερολίνου και έδειξε σημάδια ζωής στη... μάχη της παραμονής.

Μέσα σε 14' η Σάλκε του Ρέις είχε προβάδισμα δύο τερμάτων με πρωταγωνιστή τον Σκάρκε

που άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, ενώ έδωσε την ασίστ στον Μπάτλερ για το 2-0. Ωστόσο η Χέρτα Βερολίνου μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Γιόβετιτς όμως...

Όμως με το καλησπέρα στην επανάληψη, ο Τερόντε, έδωσε ξανά προβάδισμα δύο γκολ (3-1) στη Σάλκε. Οι γηπεδούχοι μάλιστα δε σταμάτησαν εκεί, με τον Μπάτλερ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 4-1 στο 78'.

Αλλά η αναμέτρηση είχε ακόμα δύο γκολ με τη Χέρτα να μειώνει με τον Ρίτσερ στο 84ο λεπτό, ενώ ο Καμίνσκι στις καθυστερήσεις με υπέροχο απευθείας φάουλ έγραψε το τελικό 5-2. Πλέον η Χέρτα Βερολίνου είναι ουραγός στη Μπουντεσλίγκα, με τη Σάλκε να είναι 16η με 24 βαθμούς στο +1 από τη Στουτγκάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα