Πειθαρχημένος και με εμφάνιση πρωτοπόρου

Μπορεί ο Απόλλωνας να απώλεσε άλλους δύο βαθμούς στο ΓΣΠ, όμως η Κυριακάτικη ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ αν το δει κανείς από τη μία πλευρά είναι μεγάλο κέρδος. Ο Απόλλωνας κατάφερε να διατηρήσει το +5 από τον βασικό συν διεκδικητή του τίτλου, βάζοντας φρένο στις βλέψεις του ΑΠΟΕΛ, με τις πιθανότητες επτά αγωνιστικές πριν το τέλος να γέρνουν προς… Λεμεσό.

Ένας Απόλλωνας πειθαρχημένος με ελάχιστα

λάθη, αλλά και ελάχιστη απειλή (δεν του στοίχισε), κατάφερε να περιορίσει τον ΑΠΟΕΛ και με μία πειστική εμφάνιση που έχει καιρό να δούμε από την ομάδα του Τσόρνιγκερ, παρέμεινε στα ψηλά και μάλιστα σε απόσταση. Ήταν ένα μεγάλο συν ο βαθμός στη Λευκωσία απέναντι σε 12 χιλιάδες κόσμο και σε μία καυτή έδρα όπως ήταν αυτή του ΓΣΠ από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Τα πέντε από τα 7 παιχνίδια που απομένουν για τον Απόλλωνα είναι στο Τσίρειο στάδιο, με τον τίτλο κατά κύριο λόγο να κρίνεται στη Λεμεσό. Με τα παιχνίδια να λιγοστεύουν και τον Απόλλωνα να έχει το πάνω χέρι δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα, αν γίνει αυτό θα μιλάμε καθαρά γι’ αυτοκτονία.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είναι συγκρατημένοι, δεν λένε μεγάλα λόγια, τέτοιες ήταν και οι δηλώσεις του Μαυρία μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, όμως θέλουν άλλο τίποτα να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους τον τίτλο τη φετινή σεζόν. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πειθαρχημένος,peitharchimenos