ΔΗΚΟ: Παραιτήθηκε μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου

Την παραίτησή του από το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΗΚΟ, το οποίο συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα από τις 15:00, υπέβαλε ο Αντρέας Μερακλής.

Αν και αρχικά διέρρευσε ότι κανένα από τα μέλη δεν παρευρέθηκε, εν τέλει και σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive το «παρών» έδωσαν ο Κώστας Κάσινος, ο Πάμπος Δημητρίου ο οποίος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο και ο Κώστας Κωνσταντίνου ο οποίος μέσω του δικηγόρου του ζήτησε αναβολή της πειθαρχικής τους εξέτασης.

Αξίζει να

σημειώσουμε ότι την Τρίτη (6/2) αναμενόταν να παρουσιαστούν στο Πειθαρχικό 10 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Με το πέρας της διαδικασίας θα εκδοθεί ανακοίνωση για τις αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (5/2) το Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποφάσισε την αποβολή πέντε μελών του Εκτελεστικού Γραφείου μεταξύ αυτών και του πρώην προέδρου του κόμματος, Μάριου Καρογιάν, καθώς και της πρώην ευρωβουλευτού του ΔΗΚΟ, Αντιγόνης Παπαδοπούλου.

Την πόρτα εξόδου από το κόμμα είδαν επίσης κι άλλα έξι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ενώ ένας απαλλάχτηκε των κατηγοριών.

Όπως ήταν φυσικό οι εξελίξεις αυτές ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο ΔΗΚΟ με τον δικηγόρο του Μάριου Καρογιάν να κάνει λόγο για «βορειοκορεάτικες συμπεριφορές».

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου και βουλευτής του κόμματος Πανίκος Λεωνίδου, ζήτησε από τα συγκεκριμένα στελέχη να δείξουν μεταμέλεια για τις προεκλογικές τους πράξεις απέναντι στον Νικόλα Παπαδόπουλο και τις αποφάσεις του κόμματος.

Διαβάτε επίσης: Εμφύλιος ΔΗΚΟ:Bορειοκορεάτικες συμπεριφορές - Να απολογηθούν

Keywords
Τυχαία Θέματα