Πέφτει η θερμοκρασία - Δείτε πού φτάνει απόψε τους 15 °C

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα ανατολικά, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και τοπικά στα νότια και βόρεια θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα

πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη συννεφιά. Μετά το μεσημέρι, παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι, 4 Μποφόρ και αργότερα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια για να καταστεί μετά το μεσημέρι, στα προσήνεμα παράλια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται τοπικά, κυρίως στα νότια, στα ανατολικά και στο εσωτερικό, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη συννεφιά ενώ, το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές.

Το επόμενο τριήμερο η θερμοκρασία, στα παράλια, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Ωστόσο, στο εσωτερικό και στα ορεινά, την Τρίτη και την Τετάρτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί τουλάχιστον στο εσωτερικό λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος και η θερμοκρασία, κυρίως στο εσωτερικό, θα επανέλθει στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα