Πάτρα: «Εάν μιλούσαν νωρίτερα, ίσως είχε γλιτώσει είτε ένα είτε όλα τα παιδιά»

Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι η μητέρα η δολοφόνος των κοριτσιών, απάντησε ότι «από αυτά που έχουν βγει μέχρι τώρα φαίνεται ότι στην περίπτωση της Τζωρτζίνα, το κοριτσάκι έκανε σπασμούς μόνο με τη Ρούλα στο δωμάτιο και μετά το εισήγαγαν στη ΜΕΘ. Αυτό είναι περίεργο και αυτό καλούνται να αποδείξουν οι ιατροδικαστές».

Ερωτηθείς για

το ενδεχόμενο να υπάρξει ανατροπή, είπε ότι από την εμπειρία του «δεν έχει υπάρξει τέτοια ανατροπή (σε άλλη υπόθεση), ιδιαίτερα τέτοια περίπτωση. Δεν νομίζω τα τελευταία χρόνια να υπήρξε ανάλογο περιστατικό. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία συντείνουν στο ότι η Ρούλα χορηγούσε την κεταμίνη στο παιδί, εννέα φορές είχε αποπειραθεί να σκοτώσει το παιδί».

Σε σχέση με τα άλλα δύο παιδιά, επικαλέστηκε τις δηλώσεις του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, ο οποίος δήλωσε ότι «ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και αυτό προκύπτει από τα ευρήματα. Νομίζω θα αποδειχτεί στο τέλος ότι έχει δίκαιο ο Λέων. Άλλωστε στην περίπτωση της Ίριδας, ήταν μόνη της με την αδελφή της στο σπίτι και ήταν και η Τζωρτζίνα με το μωρό. Άφησαν ένα μωρό μόνο του χωρίς να πάνε να το κοιτάξουν; Είναι περίεργα όλα».

Για τους ανθρώπους του περίγυρου της Ρούλας, ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε ότι «έβλεπαν διάφορα πράγματα που τους κινούσαν την περιέργεια και ίσως και υποψίες για κακοποίηση των της Τζωρτζίνας. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί βγαίνουν και μιλάνε εκ των υστέρων. Εάν είχαν μιλήσει νωρίτερα, ίσως είχαν γλιτώσει είτε ένα είτε όλα τα παιδιά. Η γειτονία δεν μπορεί να μην είχε καταλάβει τίποτα».

Διαβάστε επίσης: Ο Κύπριος γιατρός της Τζωρτζίνας: Θέλω να της ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη

Keywords
Τυχαία Θέματα