Πάθος, αποτελεσματική... πιεστική

Νίκη αυτοπεποίθησης πέτυχε η Ανόρθωση κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως ήταν ο Απόλλωνας, με τους παίκτες του Λέβι να βάζουν στοπ στο σερί των "κυανολεύκων". Η "Κύρια" πέτυχε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ, νίκη που "φωνάζει" το πόσο πολύ η ομάδα θέλει το κύπελλο, αφού με διαφορετική ψυχολογία θα πάνε οι παίκτες στα παιχνίδια κυπέλλου αν έχουν νίκες στο πρωτάθλημα και με διαφορετική, αν γνωρίζουν συνέχεια την ήττα.

Ο Λέβι κατάφερε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του πράγμα που ήταν αρκετά δύσκολο, στο τέλος όμως πανηγύρισαν τη νίκη, βγάζοντας πάθος και αποφασιστικότητα

δείχνοντας ότι δεν σηκώνουν λευκή σημαία στα πλέι οφ. Στην Ανόρθωση κρατάνε την καλή εμφάνιση, τα γκολ που ήρθαν, την εξαιρετική εμφάνιση του Ράγιος, αλλά και την απόκτηση ψυχολογίας ενόψει συνέχειας. Θέλει να παίζει για τον εαυτό της και το έδειξε και χθες με τον Απόλλωνα. Εξάλλου τα εναπομείναντα παιχνίδια λειτουργούν και ως εξετάσεις για κάποιους, αφού κρίνεται η παραμονή τους ή όχι στην ομάδα για τη νέα χρονιά.

Στην σημερινή πρωινή προπόνηση όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Σεϊχού που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον χθεσινό αγώνα δεν φαίνεται να έχει κάτι ιδιαίτερο, δεν χρειάστηκε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, οπόταν υπολογίζεται κανονικά για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα