ΠΑΣΥΔΙΚΕ: Έτοιμος για συζήτηση ποιοτικών κριτηρίων στις διαγνωστικές εξετάσεις

Ετοιμότητα για συζήτηση ποιοτικών κριτηρίων στις διαγνωστικές εξετάσεις εκφράζει o νεοσυσταθείς Παγκύπριος Σύνδεσμος Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΥΔΙΚΕ).

Σε ανακοίνωση αναφέρει πως είναι έτοιμος να συζητήσει τα πραγματικά ποιοτικά κριτήρια στις διαγνωστικές εξετάσεις, σημειώνοντας πως θα σταθεί εμπόδιο "στα υπάρχοντα σχέδια για κλείσιμο του κύριου όγκου των διαγνωστικών κέντρων στο νησί, με σκοπό την εξυπηρέτηση πολυεθνικών και μεγαλοεταιρικών συμφερόντων".

Αυτό αναφέρθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη κατά την οποία ανακοινώθηκε η ίδρυση του ΠΑΣΥΔΙΚΕ.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, κατά τη διάσκεψη, ο Προσωρινός Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Κουττούκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους που έχει ο Σύνδεσμος τονίζοντας ότι είναι η διατήρηση και βελτίωση της ήδη υψηλής ποιότητας που προσφέρουν τα μέλη του Συνδέσμου στους ασθενείς του ΓΕΣΥ και η διατήρηση των σχεδόν μηδενικών λιστών αναμονής σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα άλλα τμήματα που αποτελούν το ΓΕΣΥ.

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα ο ΠΑΣΥΔΙΚΕ μαζί με την επιστημονική ομάδα του θα έχει συνάντηση στις 11:00 συνάντηση με τον ΟΑΥ και θα αναμένει να ακούσει τις προθέσεις του αναφορικά με τα ποιοτικά κριτήρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα