ΠαΣΣΠ: Οι υποψήφιοι να αφήσουν εκτός προεκλογικής την υγεία

Να εξαιρεθεί από οποιαδήποτε «πολιτικά παιχνίδια ή σκοπιμότητες» η υγεία, ζητά η Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων (ΠαΣΣΠ), απευθυνόμενη, με ανακοίνωσή της, προς τους υποψηφίους για την Προεδρία της Δημοκρατίας.


Αν οποιοσδήποτε υποψήφιος για την Προεδρία νοιάζεται πραγματικά για τον τομέα της Υγείας, τότε η Υγεία δεν πρέπει να έχει θέση σε καμία προεκλογική εκστρατεία, αναφέρει, και τους καλεί να εξαιρέσουν τον τομέα «από οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια ή σκοπιμότητες» αν θέλουν να τιμήσουν τις συμφωνίες που στήριξαν το 2016 στο Προεδρικό και υπερψήφισαν με νομοσχέδια το 2017.


Η

ΠαΣΣΠ, προστίθεται στην ανακοίνωση, δεν στηρίζει τον Γιώργο Παμπορίδη, στηρίζει τον Υπουργό Υγείας», τον οποίο εγκωμιάζει.

Τέλος, αναφέρει ότι έχουν ήδη παραδώσει Διακήρυξη προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, οι πλείστοι εκ των οποίων την έχουν ήδη υπογράψει, η οποία επικεντρώνεται στο ότι δεν θα παρουσιαστούν προσκόμματα και θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί από όλα τα πολιτικά κόμματα αναφορικά με τη μεταρρύθμιση του τομέα της Υγείας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα