Πασιένσια: "Καλύτεροι στον επαναληπτικό" (video)

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε απόψε ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Ο Πορτογάλος τεχνικός έφυγε με σπουδαίο διπλό μέσα στη Δανία κόντρα στην Μίντιλαντ και πλέον καλείται σε μια εβδομάδα να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη την ομάδα του προκειμένου να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μετά το Α΄ ημίχρονο και την αποτελεσματικότητα που είχαμε στο Β΄ ημίχρονο χαλαρώσαμε γι’ αυτό και δεχθήκαμε και το γκολ. Βρεθήκαμε κοντά στο 3-0,

σ’ ένα αποτέλεσμα που θα ήταν πολύ καλύτερο για μας. Τώρα είμαστε μια νίκη μπροστά, όμως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ο επαναληπτικός. Πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και ταπεινοφροσύνη. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας, κοντά στους φιλάθλους μας και πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ό,τι εδώ για να μπορέσουμε να περάσουμε στα πλέι οφ. Ελέγξαμε το παιχνίδι όπως το θέλαμε. Γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία της Μίντιλαντ και στο Α΄ ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αν πριν από το παιχνίδι με ρωτούσατε αν το 2-1 είναι καλό αποτέλεσμα, θα έλεγα ναι, αλλά μετά θα έλεγα ότι μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα. Η ομάδα είναι καλύτερα τώρα, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν παίκτες που έμειναν έξω και μπορούν να βοηθήσουν. Τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για μας, για τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Οι επιλογές μου ήταν να επιλέξω τους καλύτερους για το συγκεκριμένο παιχνίδι», δήλωσε μετά το παιγνίδι ο Ντομίνγκος Πασιένσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα