Πασάς στο Περιστέρι ο ΠΑΣ, νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο γκολ των Μανιά και Τσουκαλά επιβλήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι.

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα σίγουρα δεν θα μείνει στη μνήμη των φίλων του ποδοσφαίρου για το θέαμα που παρακολουθήσαμε, ωστόσο εκείνο που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί και αυτούς τους πήραν

οι φιλοξενούμενοι.

Με άριστο στήσιμο από τον Πετράκη οι παίκτες του ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν, εγκλώβισαν τους γηπεδούχους και έφτασαν έτσι στη νίκη με 2-0.

Μάλιστα, το τέλος του αγώνα βρήκε τους οπαδούς των γηπεδούχων να φωνάζουν συνθήματα για την εικόνα της ομάδας τους και να αποδοκιμάζουν τον Τραϊανό Δέλλα και τους παίκτες.

Στα αξιοσημείωτα ότι για τον Ατρόμητο έκαναν το ντεμπούτο τους οι Δημήτρης Παπαδόπουλος (φωτογραφία), Πολ Κεϊτά και Δημήτρης Γροντής, ενώ ο ΠΑΣ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Περιστερίδη κάτω από τα δοκάρια και χωρίς τον επί 2μιση χρόνια βασικό του τερματοφύλακα, Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Σπυρίδων Σελιμός

Βοηθοί: Γεώργιος Γεωργιάδης, Παναγιώτης Κασσαβέτης

4ος διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας

Γκολ: 72' Μανιάς, 89' Τσουκαλάς

Κίτρινες: 13' Κεϊτά, 15' Λαζαρίδης / 55' Λίλα, 68' Στρούνα, 80' Ναδάλες

Κόκκινες:

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά (71' Πίτου Γκαρσία), Κοντοές (63' Γροντής), Ούμπιντες, Μπρίτο (84' Μπαστακός), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Μανιάς (90' Μπέριος), Τζημόπουλος, Ίλιτς (81' Κοζορώνης), Λίλα (69' Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα

Keywords
Τυχαία Θέματα