«Πασάς» Καρντόσο στα Γιάννινα

Δύσκολο, σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού με 2-0
Με τον Όσκαρ Καρντόσο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη σεζόν (68΄) και τον Σεμπά να κάνει το 2-0 στο 92', ο Ολυμπιακός πέρασε από τη δύσκολη έδρα του

ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι πήρε από την αρχή ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τον ΠΑΣ να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Το ματς συνέχιζε σε εξαιρετικούς ρυθμούς, αλλά έχασε την ισορροπία του μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο 39' και σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Μιλιβόγεβιτς σήκωσε το πόδι του πάνω στο κεφάλι του Λίλα, αλλά προς έκπληξη όλων ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΣ. Και στο 41' αυτή η απόφαση αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς ο Λίλα ανέτρεψε τον Φορτούνη ακριβώς πριν από τη γραμμή και τιμωρήθηκε εκ νέου με κίτρινη κάρτα κι έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός και στην επανάληψη πίεσε. Ο Καρντόσο ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, όταν στο 68' και σε σέντρα του Σεμπά, πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έκαναν από δυο μεγάλες φάσεις, με τον Σεμπά να είναι ο μόνος εύστοχος στο 92' και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα