Μπεργκ: «Μεγάλος σύλλογος η Ομόνοια - Θέλω να ζήσω την εμπειρία»

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στο συνεδριακό του ΓΣΠ, η Ομόνοια παρουσίασε τον νέο της προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ.

Στο πάνελ μάζί με τον Νορβηγό τεχνικό ήταν ο Σίμος Ταραπουλούζης, Νεόφυτος Λάρκου και Αντρέας Δημητρίου.

Αρχικά ο Σίμος Ταραπουλούζης δήλωσε: "Θέλαμε να βρούμε ένα προπονητή που να ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας. Θεωρούμε ότι έχει όλα τα κριτήρια για την ομάδα μας, έκανε πρωταθλητισμό"

Στην συνέχεια ο Νεόφυτος Λάρκου μεταξύ άλλων σημαντικών τόνισε πως: "Έχουμε θέσει 3 κύριους στόχους

για τη φετινή χρονιά. Ο πρώτος είναι να βρεθεί η Ομόνοια στην πρώτη τετράδα, ο δεύτερος είναι να δημιουργήσουμε κορμό για την ομάδα για να μην έχουμε μεταγραφές 8-10 κάθε καλοκαίρι και ο τρίτος μας στόχος είναι να φέρουμε πίσω στην ομάδα τον κόσμο"

Ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, σε αρχικό του σχόλιο τόνισε ότι: "Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ομόνοια, οι πρώτες συζητήσεις με το ΔΣ ήταν θετικές. Θέσαμε ρεαλιστικούς στόχους για τη νέα σεζόν. Θέλουμε να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόσμος της. Έίναι μεγάλος σύλλογος η Ομόνοια και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη ομάδα, όλοι να δείχνουν θέληση για νίκη. Εύχομαι με τη δουλειά μου να καταφέρω να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Θέλω πολύ να τους δω, ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα."

Δείτε στο SPORTIME όλα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση του νέου τεχνικού της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ

Keywords
Τυχαία Θέματα